Aanbouw

Upgrade uw woonkamer met een ruime aanbouw. Montis Bouw start binnen drie maanden met uw aanbouw!

Snel  |  Netjes  |  Duurzaam  |  Heldere communicatie

Stel uw aanbouw samen en ontvang een prijsindicatie

Vragen? In de offerte aanvraag kunt u deze toevoegen, of schrijf een bericht in het contactformulier. U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen.

Vul de gegevens in en ontvang binnen 1 dag jouw prijs
1
2
Een aanbouw zorgt voor veel extra ruimte in uw woning. Zo creëert u meer rust en woonplezier voor uzelf en uw gezin. Montis Bouw levert de kwaliteit en flexibiliteit die u zoekt. We staan bekend om onze snelheid, kwaliteit, heldere communicatie en netheid.

Het proces van uw aanbouw

Bij het realiseren van een aanbouw, opbouw of verbouwing komt veel kijken. Montis Bouw bereid elk project zorgvuldig voor, zodat alles soepel verloopt. Daarbij houden wij je steeds op de hoogte van de planning en de stappen die worden genomen.

Het project begint al bij uw aanvraag. Aan de hand van de informatie die u ons geeft kunnen we direct een schatting voor u maken van de kosten en doorlooptijd van uw aanbouw; zo weet u direct waar u aan toe bent en kunt u zelf kiezen of u met ons verder wilt.

Vervolgens maken we een afspraak bij u thuis om het project met u te bespreken en de locatie op te nemen. Aan de hand daarvan maken we de definitieve offerte voor u op.

Wanneer de overeenkomst is getekend starten onze werkvoorbereiders met het plannen en inkopen voor uw project. Sommige materialen moet lang van tevoren worden ingekocht! Over het algemeen kunnen we binnen drie maanden starten met uw aanbouw. We houden u steeds op de hoogte van de planning en de voortgang.

De uitvoering start altijd met voorbereidend werk. Bij een aanbouw houdt dat in: heien, graven en fundering storten.

De volgende fase is de ruwbouw: we zorgen dat het ‘casco’ staat en wind- en waterdicht is. U kunt hierbij denken aan het opbouwen van een stalen- of houten constructie, het plaatsen van de wanden en het dak, metselwerk, dakbedekking en kozijnen. Aan het eind van deze fase is uw aanbouw wind- en waterdicht.

De binnen aftimmering is de laatste fase; we zetten de binnenwanden- en deuren, verzorgen de elektra en het installatiewerk en zorgen dat alle wanden, plafonds en kozijnen vervolgens netjes afgetimmerd worden, zodat de ruimte klaar is voor de afwerking.

Tot slot vindt de oplevering plaats; samen met de projectleider of uitvoerder inspecteert u nauwkeurig het eindresultaat. Tijdens deze inspectie stellen we een lijst op met opleverpunten die we zo snel mogelijk voor u op gaan lossen.

Benieuwd wat uw aanbouw zou kosten?

Wat kost een aanbouw?

Om een idee te geven van wat een aanbouw kost hebben we een handige rekentool voor u gemaakt. Vul de velden in en klik op ‘Berekenen’ en u krijgt direct te zien wat uw aanbouw ongeveer zou gaan kosten.

Wat klanten zeggen

RichardMarieke

Montis Bouw heeft bij ons een uitbouw geplaatst, het dak vernieuwd en een dakkapel geplaatst. We hebben nu zoveel meer ruimte in ons huis gekregen! ​

Richard en Marieke

JasperGermien

Wat fijn dat jullie zo snel konden beginnen met onze aanbouw! Bij andere aannemers kregen we te horen dat we pas volgend jaar aan de beurt zouden zijn, maar jullie waren 10 weken later al aan het heien!​​

Jasper en Germien

ThijsSandra

Montis Bouw heeft bij ons een aanbouw geplaatst, het dak vernieuwd en een dakkapel geplaatst. We hebben nu zoveel meer ruimte in ons huis gekregen!

Thijs en Sandra