Uw aanbouw

Vul de gegevens in en ontvang binnen 1 dag jouw prijs
1
2

Uw aanbouw

Een kleine verbouwing zorgt al snel voor meer bruikbare ruimte in huis! Met een aanbouw of opbouw maakt u ruimte om te leven. Montis Bouw is de juiste aannemer om uw huis te verbouwen. We denken met u mee en nemen u mee in het hele proces.

Stappenplan Verbouwing

Heeft u plannen voor een aanbouw of verbouwing? Bij een verbouwing komt veel kijken. Ontvang nu gratis onze handige verbouwing checklist; zo heeft u een handig overzicht van wat er geregeld moet worden en ziet u niets over het hoofd.

Wat klanten onze zeggen

JasperGermien

Wat fijn dat jullie zo snel konden beginnen met onze aanbouw! Bij andere aannemers kregen we te horen dat we pas volgend jaar aan de beurt zouden zijn, maar jullie waren 10 weken later al aan het heien!​​

Jasper en Germien

Freek

Ik vond het erg fijn dat de jongens van Montis zo netjes zijn. Je hoort wel eens verhalen over verbouwingen, en je weet natuurlijk dat het een hoop rommel geeft. Maar ze deden echt hun best om zo min mogelijk overlast te geven en het was eigenlijk gewoon heel gezellig als ze er waren!

Freek

Familie

De kinderen vonden de verbouwing echt geweldig! Jullie gingen echt zo leuk met ze om, ze hebben het er nog weken over gehad. Laten jullie het weten als je in de buurt bent? Dan bakken we weer appeltaart!

Chantal