Opbouw

Een mooie dakkapel, of een hele verdieping op uw woning? Montis heeft de juiste ervaring om meer ruimte te creëren op uw woning.

Snel  |  Netjes  |  Duurzaam  |  Heldere communicatie

Een mooie dakkapel, of een hele verdieping op uw woning? Montis Bouw heeft de juiste ervaring om meer ruimte te creëren op uw woning. Een kap op uw bungalow, het verhogen van de nok van uw woning, het kan allemaal. Maar ook voor dakkapellen bent u bij ons aan het juiste adres. Een kleine dakkapel geeft vaak al een zee aan ruimte.

Wat mag u van ons verwachten?

We komen onze afspraken na. De opbouw wordt gebouwd zoals is afgesproken en binnen de afgesproken tijd. We zullen altijd proberen om u en uw buren zo min mogelijk tot overlast te zijn.

De vakmannen die de uitbreiding realiseren zijn flexibel en denken graag met u mee over eventuele aanpassingen en toch houdt u altijd dezelfde contactpersoon, van het ontwerp tot aan de oplevering.

Het traject

Wij nodigen u graag uit bij ons op kantoor voor een intakegesprek en een eerste kennismaking. Tijdens dit gesprek horen wij graag uw wensen en bespreken we de mogelijkheden.

Vervolgens maken wij een schatting van de kosten en een planning. Mocht de schatting naar wens zijn komen wij graag bij u thuis om de situatie in te meten en de laatste puntjes op de i te zetten. De persoon die bij u langs komt blijft uw contactpersoon tot en met de oplevering. We maken voor u een duidelijke en overzichtelijke offerte.

Indien nodig maken we de tekeningen en zullen we de vergunningsaanvraag in gang zetten. We plaatsen uw dakopbouw binnen de afgesproken tijd en uw dakkapel zelfs in 1 dag. We werken alles volledig af en verzorgen al de installaties zoals u dat wenst. Uiteraard is het ook mogelijk dat u zelf de handen uit de mouwen steekt en dat wij de uitbreiding opleveren zodra het casco staat.

Bij het realiseren van een aanbouw, opbouw of verbouwing komt veel kijken. Montis Bouw bereid elk project zorgvuldig voor, zodat alles soepel verloopt. Daarbij houden wij je steeds op de hoogte van de planning en de stappen die worden genomen.

Het project begint al bij uw aanvraag. Aan de hand van de informatie die u ons geeft kunnen we direct een schatting voor u maken van de kosten en doorlooptijd van jouw verbouwing; zo weet u direct waar u aan toe bent en kunt u zelf kiezen of u met ons verder wilt.

Het proces van uw verbouwing

Vervolgens maken we een afspraak bij u thuis om het project met u te bespreken en de locatie op te nemen. Aan de hand daarvan maken we de definitieve offerte voor u op.

Wanneer de overeenkomst is getekend starten onze werkvoorbereiders met het plannen en inkopen voor uw project. Sommige materialen moet lang van tevoren worden ingekocht! Over het algemeen kunnen we binnen drie maanden starten met uw aanbouw. We houden u steeds op de hoogte van de planning en de voortgang.

De uitvoering start altijd met voorbereidend werk. Bij een aanbouw houdt dat in: heien, graven en fundering storten.

De volgende fase is de ruwbouw: we zorgen dat het ‘casco’ staat en wind- en waterdicht is. U kunt hierbij denken aan het opbouwen van een stalen- of houten constructie, het plaatsen van de wanden en het dak, metselwerk, dakbedekking en kozijnen. Aan het eind van deze fase is uw aanbouw wind- en waterdicht.

De binnen aftimmering is de laatste fase; we zetten de binnenwanden- en deuren, verzorgen de elektra en het installatiewerk en zorgen dat alle wanden, plafonds en kozijnen vervolgens netjes afgetimmerd worden, zodat de ruimte klaar is voor de afwerking.

Tot slot vindt de oplevering plaats; samen met de projectleider of uitvoerder inspecteert u nauwkeurig het eindresultaat. Tijdens deze inspectie stellen we een lijst op met opleverpunten die we zo snel mogelijk voor u op gaan lossen.

Benieuwd wat uw opbouw zou kosten?

Wat klanten zeggen

RichardMarieke

Montis Bouw heeft bij ons een uitbouw geplaatst, het dak vernieuwd en een dakkapel geplaatst. We hebben nu zoveel meer ruimte in ons huis gekregen! ​

Richard en Marieke

JasperGermien

Wat fijn dat jullie zo snel konden beginnen met onze aanbouw! Bij andere aannemers kregen we te horen dat we pas volgend jaar aan de beurt zouden zijn, maar jullie waren 10 weken later al aan het heien!​​

Jasper en Germien

SimonAnja

Samen met de buren hebben we allebei een aanbouw laten maken door Montis Bouw. Alles was steeds heel duidelijk en dat we het samen konden doen scheelde uiteindelijk ook nog wat in de prijs.

Jasmijn en Patrick