Meer ruimte voor uw gezin? Ontvang binnen 1 werkdag een prijsopgave voor uw dakopbouw

Een premium-kwaliteit dakopbouw door een gerenommeerde aannemer, in 4 weken opgeleverd.

Snel  |  Netjes  |  A-Kwaliteit  |  Heldere communicatie

Vakmanschap en professionaliteit

Uw dakopbouw wordt gebouwd door echte vakmensen. Montis Bouw is een gerenomeerd bouwbedrijf met een vast team van nette en vakkundige timmerlieden.

A-Kwaliteit materialen

Montis Bouw maakt gebruik van duurzame, a-kwaliteit materialen. Zo krijgt u een onderhoudsarme dakopbouw waar u de rest van uw leven plezier van heeft.

In 4 weken opgeleverd

Nadat de werkzaamheden gestart zijn zal de bouw ononderbroken worden uitgevoerd. Standaard leveren we een dakopbouw in 4 weken op.

Ontvang binnen 1 werkdag uw prijs Vragen? Schrijf een bericht in het contactformulier. U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen.

1
2

Voorbeeld projecten

Hoe werkt het? Binnen 3 maanden starten met uw dakopbouw

Prijsaanvraag

Het aanvragen van een prijs via onze website kost u slechts enkele minuten! Aan de hand van slechts een paar vragen kunnen wij een goede inschatting geven van de kosten voor uw dakopbouw.

Binnen 1 werkdag een prijsopgave

Binnen 1 werkdag ontvangt u de prijsopgave. De prijsopgave is altijd een inschatting op basis van de door u doorgegeven gegevens; zo kunt u meteen zien of de dakopbouw binnen uw budget past!

Bespreking prijsopgave

We plannen graag een afspraak met u in om uw aanvraag met u door te spreken. Bent u tevreden? Dan komen we graag bij u langs voor de details en het opnemen van de situatie in de woning.

Definitieve offerte

Wanneer alle details en maatvoeringen duidelijk zijn ontvangt u van ons zo snel mogelijk de definitieve offerte. Over het algemeen is dat binnen een week, maar omdat het altijd om maatwerk gaat kan het in sommige gevallen iets langer duren.

Start project

Wanneer u opdracht geeft laten we de architect het tekenwerk gereed maken, waarna we de vergunning kunnen aanvragen. Als de vergunning binnen is bestellen we de materialen. Voor de doorlooptijd van het project zijn we wel afhankelijk van hoe snel de vergunning wordt verleend.

Het plaatsen van jouw dakopbouw

Productie prefab

Om te zorgen dat de bouw zo vlot mogelijk verloopt besteden we veel tijd aan de voorbereiding. We produceren alle 'prefab' wanden en dakdelen voordat we starten op locatie.

Timmerman van Montis Bouw aan het werk

Week 1 - Voorbereiden dak

We starten de bouw met het voorbereiden van het dak. We verwijderen de dakbedekking en isolatie, maken het trapgat en treffen voorbereidingen voor het plaatsen van de wanden.

Week 2 - Plaatsen prefab

In de tweede week hijsen we de wanden en de dakdelen naar het dak en plaatsen we het casco van de opbouw. Nadat we de folie en isolatie hebben aangebracht is het wind- en waterdicht.

Week 3 - Afwerken gevels en dak

Aan de buitenzijde van de opbouw starten we in de derde week met het afwerken van de gevels en het aanbrengen van de dakbedekking.

Week 4 - Aftimmeren binnen

Aan de binnenzijde verzorgen we de aftimmering van de dakopbouw; het plaatsen van de trap, de deuren en het afwerken van kozijnen en plafond.

Ook een dakopbouw van Montis Bouw? Neem contact op of vraag direct een prijs aan.

Wat klanten zeggen

RichardMarieke

Montis Bouw heeft bij ons een uitbouw geplaatst, het dak vernieuwd en een dakkapel geplaatst. We hebben nu zoveel meer ruimte in ons huis gekregen! ​

Richard en Marieke

JasperGermien

Wat fijn dat jullie zo snel konden beginnen met onze aanbouw! Bij andere aannemers kregen we te horen dat we pas volgend jaar aan de beurt zouden zijn, maar jullie waren 10 weken later al aan het heien!​​

Jasper en Germien

SimonAnja

Samen met de buren hebben we allebei een aanbouw laten maken door Montis Bouw. Alles was steeds heel duidelijk en dat we het samen konden doen scheelde uiteindelijk ook nog wat in de prijs.

Jasmijn en Patrick

Veelgestelde vragen

Wij hebben een selectie van verschillende kleuren en materialen waaruit je kunt kiezen. Wij adviseren graag met betrekking tot de kleuren voor de kozijnen. Kies je voor metselwerk dan komt de leverancier van de metselstenen komt bij je langs om te bekijken welke steen het beste past bij uw woning. Vervolgens kan je op basis van monsters van de steen zelf uw keuze aangeven, waarna wij de stenen bestelen.

Jazeker! Op basis van de afmetingen in het formulier kunt krijg je een schatting van de kosten toegestuurd. In het vervolgproces nemen wij uiteraard de exacte maten op, waarna je een definitieve offerte krijgt. Wijken de afmetingen meer dan een meter af van de keuzes in het formulier? Dan kan je via het contactformulier ook een prijsschatting op maat aanvragen.

Montis Bouw werkt met a-kwaliteit materialen. Zo kunnen wij 10 jaar garantie geven op de gevels, het dak en de kunststof kozijnen.

Over het algemeen is er een vergunning nodig voor een dakopbouw. Onze medewerkers kunnen je tijdens de telefonische afspraak meer vertellen over het vergunningstraject. Wij kunnen de tekeningen en constructieberekeningen laten maken en de vergunning voor je aanvragen.

Ja. Elke dakopbouw is maatwerk; alles moet precies passen en iedereen heeft zijn eigen wensen. Nadat u de prijsopgave heeft ontvangen krijg je een redelijk beeld van de kosten. In het gesprek dat hierop volgt kan je jouw wensen aangeven zodat we deze mee kunnen nemen in de offerte.

Ja! Ook voor een schuin dak kunnen we een dakopbouw maken. Hierbij wordt de nok van het dak verhoogd of verplaatst. Heb je interesse in een dakopbouw voor een schuin dak? Vraag dan een prijs aan via ons contactformulier.

Ook een dakopbouw van Montis Bouw? Neem contact op op vraag direct een prijs aan.